Levné lyžování a ubytování v Itálii

Levné lyžování a ubytování v Itálii

Jak se dostat na kobylku Itálii a nezruinovat peněženku?

Italská lyžařská střediska přitahují lyžaře a snowboardisty především perfektně upravenými a dlouhými sjezdovkami, dobrým zázemím, samozřejmě také krásným počasím a levným lyžováním v Itálii se skipasem. V Itálii se můžete těšit na velký počet prosluněných dnů, které vám zpříjemní pobyt ve středisku. Italské lyžařské areály jsou oblíbené i díky příznivé vzdálenosti. Za cca osm hodin pohodlné jízdy autem dojedete do mnoha italských lyžařských středisek. A standardně vám pobyt v Itálii zpříjemní prostorné a dobře zařízené ubytování, ať už si vyberete apartmány či hotelové pokoje. I přesto, že některá italská střediska patří k dražším, což je dáno především vysokou poptávkou po vynikajícím italském lyžování, tak PUXtravel.cz zná vychytávky na levné lyžování a ubytování v Itálii. Nechejte si poradit od expertů na zimní sezónu a užijte si levné lyžování se skipasem v Itálii.

Levné lyžování a Itálie


Vybraná lyžařská střediska nabídnou vynikající a zároveň levné lyžování v Itálii začátečníkům i ostříleným lyžařům a snowboardistům. Nemusíte se tedy vůbec strachovat, že v Itálii nenajdete středisko, které by odpovídalo vašim představám. Italská střediska se mohou pochlubit vynikajícími sjezdovkami a moderním technickým vybavením, které zrychluje pohyb po středisku. Jestliže si necháte od PUXtravel.cz doporučit výhodné nabídky na lyžařské zájezdy, tak si vychutnáte levné lyžování, spolu s kvalitním zázemím v podobě útulných restaurací, kde vás mile překvapí nízké ceny občerstvení. Dopřejte si například výtečný horký nápoj bombardino, až si budete dávat pauzu mezi lyžováním. Abyste na zájezdu do Itálie objevili opravdu levné lyžování, zaměřte se na nabídky středisek, která nepatří mezi nevyhledávanější. Pokud dáte na doporučení PUXtravelu, tak se můžete těšit na vynikající ceny skipasů a to dokonce i v hlavní sezóně.
levneubytovanivitalii1.jpg
Chcete však poznat jedno z těch dražších italských středisek, ale nevíte jak, když máte omezený rozpočet na dovolenou? Téměř všechna italská střediska nabízí více variant skipasů, díky kterým lze navštívit i sousední lyžařské areály. Občas je nutné k přesunu využít auto či skibus, ovšem velmi často jsou střediska propojena i lyžařsky. Takže levné ubytování v Itálii vám PUXtravel zajistí v jednom z méně poptávaných středisek, ale díky rozšířenému skipasu můžete poznat skvělé lyžování i v drahých areálech. Kupříkladu vyzkoušejte kouzelné údolí Val di Sole, kde nabízí PUXtravel levné ubytování v Marillevě, ale díky rozšíření skipasu můžete levně lyžovat mimo jiné v prominentním středisku Madonna di Campiglio, které bývá okupováno především smetánkou z celého světa a je spojeno s Marillevou lanovkou.


Levné ubytování a Itálie v zimě


Ubytování v Itálii je ve většině případů prostorné a dobře vybavené, takže si zde dostatečně vychutnáte odpočinek po lyžování. A pokud využijete služeb PUXtravelu, jistě vás nadchne levné ubytování v italských apartmánech, které se nachází v blízkosti svahu a někdy dokonce přímo na svahu. Součástí některých levných ubytování v Itálii občas také bývají i wellness zařízení, která můžete zdarma či za malý poplatek navštívit. Uvidíte, že pak už vám k příjemnému pobytu na horách nebude nic chybět.
levneubytovanivitalii2.jpg

Tipy PUXtravelu na levné lyžování a ubytování v Itálii

Již zmiňované středisko Val di Sole a především oblast Marilleva vám poskytnou levné ubytování i lyžování v Itálii. S CK PUXtravel tak budete mít příležitost poznat 65 km, ale i více než 380 km sjezdovek. A navíc zde na vás většinou bude čekat krásné počasí, jak říká i sám název střediska – Údolí slunce. Ve vybraných termínech mimo sezónu vychází velmi levně balíčky ubytování a skipas v Passo Tonale nebo oblíbeném Bormiu.


PUXtravel má šikovnou variantu levného lyžování a ubytování v Itálii i pro ty, kdo hledají zájezd i polopenzí. Kontaktujte PUXtravel a dopřejte sobě a svým blízkým lyžování v Itálii velmi levně.