Levné lyžařské zájezdy

Levné lyžařské zájezdy
Nedaří se vám najít levný lyžařský zájezd do Alp? Nebo snad nevěříte, že je možné najít alpská střediska, která nabízí levné lyžování a ubytování? Neházejte lyže do žita! Cestovní kanceláře PUXtravel.cz, která se věnuje pořádání lyžařských zájezdů již od roku 2004, vás lehce přesvědčí, že kvalitní lyžařská střediska vás mohou přijít jen na pár peněz. Stačí jenom vědět, na jaké areály se zaměřit. Jestliže se však v obrovské nabídce nemůžete zorientovat, neváhejte se svěřit se svými požadavky odborníkům na zimní zájezdy z PUXtravelu a ti pro vás vyberou kvalitní a přitom levné lyžování jak v Alpách, tak nově i na českých a slovenských horách.

Levné lyžařské zájezdy pro všechny


Možnost levného lyžování v Alpách u PUXtravelu mají opravdu všichni. Děti, skupinka studentů, dvojice, rodina i aktivní důchodci, kteří rádi jezdí poznávat alpská lyžařská střediska. Po celou zimní sezónu se můžete těšit na příznivé ceny, které vám zaručí levné lyžování v Alpách. A díky zajímavě vytvořenému slevovému systému PUXtravelu, máte navíc příležitost dokonce ještě snížit ceny u již tak levných lyžařských zájezdů.

Které Alpy zvolit?


Ve francouzských, rakouských a italských Alpách se nachází velká spousta lyžařských středisek, která stojí za poznání. V široké nabídce těchto středisek se najde spousta těch, která nabízí levné lyžování, takže vyjet do Alp ještě nemusí nutně znamenat vydat nehorázné peníze. Jestliže toužíte po opravdu levném lyžování, podívejte se na nabídku lyžařských zájezdů do Francie. Francouzská střediska standardně nabízí nejlevnější ceny ubytování a skipasů v celých Alpách. Ovšem rakouská lyžařská střediska vám zase ušetří finance především za cestu, do rezortů se dostanete během pár hodin jízdy. I přes velkou popularitu italských středisek, která je důvodem poměrně vysokých cen, se v Itálii najdou střediska, která nabízí výhodné ceny ubytování a to dokonce přímo na svahu. Nechejte se inspirovat výhodnými nabídkami CK PUXtravel.


levnelyzarskezajezdy-1.jpg

Lyžování v Alpách levně


Lyžařské zájezdy do Rakouska >>

Rakouská lyžařská střediska vám zajistí levné lyžování především tím, že ušetříte za nedalekou cestu. A jestliže máte zájem o levné ubytování, tak vám PUXtravel doporučuje hledat apartmánové domy ve vzdálenějších vesničkách, ovšem v blízkosti zastávky skibusu. Většina rakouských středisek se přes zimu totiž může pochlubit velmi kvalitní sítí skibusových linek, které mohou lyžaři většinou s platným skipsem využívat zdarma. Skibus vás během chvilky dopraví ráno k lanovce a odpoledne zase zpět, takže po celou dobu pobytu nemusíte využít auto a užijete si levné lyžování v Alpách. Vyzkoušejte například moderní Nassfeld se 110 km sjezdovek nebo populární lyžařskou oblast Dachstein West či nedaleký Kreischberg.

Lyžařské zájezdy do Itálie >>

Italské Alpy se mohou pochlubit perfektně upravenými sjezdovkami a vysokým počtem slunečných dnů, tato kombinace je příčinou vysoké poptávky po lyžování v Itálii a tedy i vyššími cenami. Ovšem PUXtravel, jako správný expert na zimu, ví jak a kde sehnat levné lyžování v Itálii. Kupříkladu levné lyžařské zájezdy objevíte v nabídce střediska Val di Sole, kde můžete mít k dispozici 65 km, ale také více než 380 km sjezdovek, záleží na skipasu, který si zakoupíte. Většina ubytovacích zařízení ve Val di Sole se nachází u sjezdovek nebo dokonce přímo na svahu. A jak už říká i sám název střediska Val di Sole neboli Údolí slunce je proslulé krásný počasím, takže lyžování si zde určitě vychutnáte. Velmi levné je i mimosezónní lyžování v lázeňském Bormiu nebo středisku s ledovcem Presena - Passo Tonale!

levnelyzarskezajezdy-2.jpg
Lyžařské zájezdy do Francie >>

Jednoznačně nejvýhodnější a levné lyžařské zájezdy však nabízí mnohá francouzská střediska. Lyžařská střediska ve Francii se mohou pochlubit obrovským počtem kilometrů sjezdovek a ubytováním přímo u sjezdovek. Nejoblíbenější levné lyžařské zájezdy nabízí středisko Risoul/Vars se 180 km sjezdovek.