Dovolená s dětmi

24. 08. 2018
Dovolená s dětmi
Dovolená s dětmi nemusí být vždy procházka růžovou zahradou a nese sebou spoustu otázek. Nemusíte ji prožít pouze někde u moře, ale díky našemu Folgaria Family Campu 2019 si užijete lyžování s dětmi. Celotýdenní program zajistí bezproblémovou dovolenou s dětmi, při které se bude bavit celá rodina.

Folgaria Family Camp 2019

Tento produkt je určen všem, kteří mají zájem užít si bezproblémovou dovolenou s dětmi. Připravili jsme si pro vás a vaše ratolesti bohatý doprovodný program od rána až do večera. Přes den bude na svahu probíhat výuka lyžování pod taktovkou našich českých zkušených instruktorů. Odpoledne se můžete těšit na pohybové aktivity v tělocvičně nebo bazénu. Uvidíte, že se Vám z této dovolené s dětmi nebude chtít vracet domů. Primárně je camp určen pro děti ve věku 5 - 12 let. Na začátku pobytu budou děti rozděleny do skupin podle svých lyžařských dovedností, program není určen pro naprosté začátečníky, kteří potřebují individuální přístup.

 


Lyžařská oblast Folgaria/Lavarone leží v italských Alpách. Obsahuje 100 km sjezdových tratí, převážně zaměřených na začátečníky, takže naprosto ideální svahy pro lyžování s dětmi. Najdete zde 5 dětských parků na vyblbnutí pro nejmenší a také snowpark pro odrostlejší ratolesti. Sněhovou jistotu zajišťuje dokonalý systém umělého zasněžování. Ubytování si můžete vybrat dle Vašich požadavků - hotel s vynikající polopenzí nebo prostornější apartmán.

Vaši dovolenou s dětmi si můžete zpestřit doprovodným programem. Vydejte se na dobrodružný pochod s loučemi, vyražte na romantickou večeči rolbou nebo skůtrem na některou z okolních chat. Příjemný zážitek může být i návštěva kluziště. Akčnější povahy jistě zláká projížďka na skůtru.

 

Camp vždy obsahuje:
7 nocí v hotelech s vynikající polopenzí či apartmánových rezidencích
6 denní skipas Folgaria / Lavarone zahrnující 100 km sjezdovek
celotýdenní program pro děti včetně výuky lyžování pod vedením zkušených lektorů
odpolední společné akce pro děti v bazénu či sportovní hale


Ještě váháte, kam vyrazit na dovolenou s dětmi?