Lyžování na Velikonoce - velikonoční prázdniny 2019

Lyžařské oblasti
Lyžování na Velikonoce - velikonoční prázdniny 2019
K jarnímu lyžování jednoznačné patří i velikonoční lyžování, kdy velká část lyžařů a snowboardistů využije prodlouženého víkendu a vyrazí provětrat skluznice do Alp. Velikonoční prázdniny pro školáky budou ve čtvrtek a pátek 18.-19.4.2019 a Velikonoční pondělí tak připadne na 22.4.2019.

Velikonoční lyžování

Velikonoční lyžování bývá v znamení dlouhého dne, slunečních paprsků a jarního firnu. Letošní termín velikonoc přímo vybízí ke strávení poslední lyžovačky. V posledních letech dochází k tomu, že o pobyt na horách v období svátků jara bude velký zájem. Proto vám cestovní kancelář PUXtravel.cz doporučuje řešit ubytování či lyžařský zájezd na Velikonoce v dostatečném předstihu.


PUXtravel a velikonoční lyžování

 

Cestovní kancelář PUXtravel.cz nabízí i v období jara a velikonočních svátků spoustu lyžařských zájezdů a zimních pobytů na horách. Jestliže tedy rádi využijete volna v období Velikonoc a preferujete jarní lyžování na sluncem zalitých sjezdovkách, neváhejte se podívat na nabídku lyžařských středisek od PUXtravel.cz. A navíc na velikonočním lyžování se můžete těšit na výhodnější ceny za ubytování i skipasy. Lyžařská střediska ve Francii nabízí již od druhé půlky března výborné ceny zájezdů a lyžařské podmínky v jarních měsících zde patří k těm nejlepším. V Rakousku zase můžete využít zkrácených termínů.

Takže i v průběhu lyžařského zájezdu na Velikonoce se vám standardně dostane ideálních podmínek pro lyžování a krásného slunečného počasí. Velikonoční a jarní lyžování ve Francii, to je totiž opravdová lahoda. Vyzkoušejte například lyžování na Velikonoce v oblíbeném a cenově výhodném dvojstředisku Risoul/Vars, které však nabízí vynikající sněhové podmínky až do konce dubna. Jestliže vám tedy termín lyžování na Velikonoce příliš nevyhovuje, můžete zvolit i jiný termín. Většina resortů zavírá týden po Velikonocích.